miércoles, 10 de noviembre de 2010

ACLARIMENTS SOBRE ELS TREBALLS

Hola a tots:
Anem a respassar com és això dels treballs d'EF per  aquest trimestre.
1.- Són VOLUNTARIS. Per tant, si no els voleu fer, no cal fer-los. Ara, no sumareu nota en l'apartat de la teoria.
2.- Són INDIVIDUALS. Llevat del que tracta sobre exercicis desaconsellats, que pot ser en parelles o de tres persones màxim.
3.-TOTS ELS TREBALLS QUE SE PUGUEN ENTREGAR EN DIGITAL, S'HAN D'ENTREGAR EN EIXE FORMAT. A més a més, S'HAN D'ENVIAR PER MAIL (l'adreça on s'ha d'enviar està en el meu perfil, busqueu-la!, investigueu!).
4.- Tots són de la unitat de Condició Física i salut (Arranquem els motors) llevat el de l'esquema de joc que és de la unitat d'Hanbol (Passa't a l'hanbol).
5.- COMENTAR EN EL BLOG (participar en els debats, les enqüestes, quan hi hagen, etc, conta com a treball teòric). Lògicament, a major dificultat del treball en que participeu, major percentatge de la nota s'assignarà.
6.- EN BREU PUBLICARÉ UNA ENTRADA AMB L'ASSIGNACIÓ DE LA NOTA QUE TINDRÀ CADA TREBALL.
Per a qualsevol dubte pregunteu-m'ho en el centre.

6 comentarios:

  1. julio encara no antenc el que hi ha que fer... m'ho expliques demà? Sóc Ainara.

    ResponderEliminar
  2. Hola Ainara:
    Encara que hem tingut classe, te recorde que els treballs són els que estan posats en l'entrada que posa "aclariments sobre els treballs". Que pots entregar el/s que vulgues i els plaços els publicaré a finals de setmana, ok?
    Allí tornaré a repetir qué i com fer cada cosa.
    Un beset

    ResponderEliminar
  3. Hola Julio sóc Daniel Valiente de 1r de BAT H.
    Ana, Vanesa i jo volem fer el treball d'exercicis desaconsellats per a aquesta avaluació.
    A l'hora de preparar-lo no sabem com podem organitzar-nos, perquè també he vist que dius que vols una exposició. La meua pregunta es, com ha de ser aquesta exposició?, si duem un vídeo o un Power Point, hem d'entregar-t'ho a tu o només exposar-lo.
    Gràcies
    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  4. Hola Dani:
    Podeu fer-lo en el format que vulgau. El més pràctic és fer-ho en un format digital,és a dir, un power point i si voleu posar alguna foto i/o video el poseu dins del power. Me l'entregueu a mi i més avançat el curs els exposarem (2n o 3r trimestre, quan en tingam més)El grup que l'entrega suma i el que l'expose també (quan es faça l'exposició). De totes formes jo vos puc ajudar a organitzar-vos, penseu qué voleu fer i com i veniu a parlar amb mi i tractem de dornar-li ja una forma més clara, val?
    Recorda que a la biblioteca del centre tenim llibre que tracten el tema, però podeu buscar més informarció si la necessites pel vostre compte.
    Xarrem a classe, val?
    Molt d'ànim i Una abraçada.

    ResponderEliminar
  5. Julio, sóc Ana de 1r de BAT H, gràcies pels aclariments. Anavem quedar per a fer-lo el pont del 6, 7 i 8 de desembre i d'aquesta manera ja ho tenim avançat. Podem entregar-te'l només l'acabem, aquesta evaluació?
    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  6. Hola Ana:
    Clar que me'l podeu entregar quan el feu. El que no vull és que ho feu amb preses i ràpid, per això l'he retrasat, però si vos dona temps a fer-lo i a fer-lo bé, podeu entregar-lo quan vulgau, ok?
    Un beset.

    ResponderEliminar