domingo, 7 de noviembre de 2010

ENLLAÇOS PER ALS ARTÍCLES

Estimats alumnes:
Tal i com vam quedar a classe, vaig a deixar-vos alguns enllaços per a que busqueu algun article que vos agrade. Recordeu que pot estar relacionat amb qualsevols dels àmbits que hem vist a classe en la primera unitat de condició física: entrenament de qualsevol capacitat, salut i exercici físic (en xiquets, en adults, en 3ª edat, en poblacions especials com: obesitat, malalties cròniques, etc), entrenament esportiu, etc.
Cal fer una recensió, és a dir; Títol de l'article, Autor/s, Nom de la revista consultada (nº de la revista i mes/trimestre), breu resum i comentari personal crític (aportant una argumentació sobre el comentari personal). Després m'ho envieu tot per correu electrònic. El meu correu està en el perfil, punxeu i el trobareu (no vos el dic i així investigueu un poc, je je)
També podeu buscar-los pel vostre compter, únicament cal mencionar la referència de l'article, autor i revista igualment, ok?

Ahí va la primera:
INDEREF esta és la revista de l'editorial INDE. És una editorial especialitzada totes les temàtiques relacionades amb l'activitat física i l'esport.

WANCEULEN
Està és igual que l'anterior, pero de l'editorial WANCEULEN.
APUNTS
Esta és una de les primeres revistes que van aparéixer en el panorama de l'activitat física i de l'esport en Espanya.
EF y DEPORTES
Aquesta és una revista digital que té moltíssims articles publicats, alguns bons i altres...no tant...

Com podeu veure, en quasi totes les revistes s'organitza per àmbits, feu una recerca filtrant el tema que més vos interesse. Fixeu-vos que dins de l'àmbit d'educació podeu trobar molts articles de salut, condició física i entrenament.
Espero que trobeu alguna cosa interessant.
Ens veiem en l'IES.

3 comentarios:

  1. Tania
    Moltes gracies Julio ixo m'ajudara a fer el treball

    ResponderEliminar
  2. Bryan Germán Martín25 de noviembre de 2010, 20:36

    Julio, el comentari personal ha de ser molt llarg, o solament comentem la idea central?

    ResponderEliminar
  3. Hola Bryan:
    Crec que ja ho hem dit a classe avui però t'ho torne a repetir.
    En principi ha de ser tan llarg com necessites per a que s'entenga la idea central de l'article, quan és això? doncs entre 5 i 20 línees me val.
    El que vull és que investigueu per la web sobre temes relacionats amb el que hem donat a classe i em conteu per què heu seleccionat l'article, a més de la vostra opinió sobre el tema.
    Ens veiem a classe

    ResponderEliminar