martes, 14 de diciembre de 2010

VALORACIÓ DEL TRIMESTRE 4rt ESO

Hola a tots:
Amb aquesta entrada donem per iniciada la participació del vostre curs en el blog.
En aquesta ocasió es tracta que feu una valoració general del que ha sigut el trimestre (atenent a aspectes relacionats amb l'aprenentatge: si heu aprés o no, què es pot millorar, si vos ha paregut interessant els continguts tractats, si tindrieu més competència i autonomia per millorar la vostra condició física i jugar a beisbol, si les activitats han estat adequades, si han sigut aborrides, què penseu del paper del professor, si ajuda a millorar o no, la seva forma d'organitzar les classes, l'avaluació, etc)
Vos ho deixe al vostre criteri.
Ens veiem a classe, una abraçada a tots!

13 comentarios:

  1. Vas dir que teniem que comentar al blog. Jo crec que es ací... doncs les activitats que hem fet fins ara m´han agradat molt. Sobretot el bèisbol, he descobert una alternativa als demés esports que m´ha agradat molt. Al principi lo que vam fer de resistència i tot això no va estar mal, però m´agrada més fer un esport. Crec que al trimestre m´he esforçat bastant i crec que la nota serà bona.

    Perdó per les faltes en valencià, però no sé escriure molt a aquesta llengua. Manel, 4rt ESO L.

    ResponderEliminar
  2. Per a Manel:
    Hola, saps que has fet història? ets el primer alumne de 4rt d'ESO que comenta al blog! ja ja
    Sí, es aquí on has d'entrar.Aprofite per a donar-te la benvinguda a "l'educació física digital". Aquí anirem escribint aspectes sobre l'assignatura que veiem a la pràctica al dia a dia.
    M'alegra saber que has aprés un esport que pot esdevenir una alternativa real als típics esports de masses: futbol majoritàriament, no?
    No te preocupes si fas alguna falta, tots en fem, el que és important és tractar de no fer-ne i consultar el diccionari quan no sapigues com escriure-la, d'acord? així ho fem tots (no te penses)
    Res Manel, m'alegre de "veure't" per ací, demà et donen el butlletí de notes, veurem què tal ha anat la cosa.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Hola sóc Jaume i com posa aqui vaig a fer la valoració del trimestre en el dia de nadal jaja.
    Aquest trimestre van fer dos activitats : Preparacio físiica i beisbol.
    La primera em va agradar per que amb aquesta activitat e aprenes coses sobre la teua resistencia, a controlar les teues pulsacions i a controlar els teus moviments segons façes més o menys.
    El beisbol és un esport divertit i interresant peró per desgracia no el coneix molta gent i es un alternativa al esports habituals.
    En definitiva en aquest trimestre he aprengut varies coses i ha segut divertit.
    Bon nadal per a tots.
    Ens veiem el 7 de gener.

    ResponderEliminar
  4. Hola soc toni y com vas dir a classe vaig a comentar al bog per a fer la valoració del trimestre.
    Lo primer que vam fer va ser el traball de resistencia que em va agradar pero que m'agrada mes fer un esport en concret, com el beisbol que varem fer despres. Jugar al beisbol va ser molt divertit sense tindre en compte que el meu equip perdia quasi sempre jeje.
    Jo pense que el trimestre a sigut molt divertit i que he apres moltes coses y esports nous.

    ¡BON NADAL!
    toni 4º ESO L

    ResponderEliminar
  5. Per a Jaume i Toni:
    Bon any als dos!
    M'alegra saber que heu aprés i que vos ho heu passat bé, el resultat? bó, això són coses que passen...així quan guanyeu ho saborejareu més, ja ja.
    Ara al segon trimestre seguirem treballant amb algun esport (probablement de canxa dividida i recreatiu com el shuttleball) i introduirem alguna coseta relacionada amb l'expressió corporal, prepareu-vos!
    Ens veiem a classe el dia 7.
    Descanseu que ja està ací açò.

    ResponderEliminar
  6. Pere Miguel Martinez.
    El trimestre me ha paregut molt interesant, tant com les coses de resistencia, com el beisbol, que es un deport bastant divertit. M'agradat molt este any(perque fa 2 anys que va tocar amb tu estaba lesionat) i llo creec que el podem pasar i millor i fer mes coses.
    Feliz any Julio.

    ResponderEliminar
  7. Hola Pere:
    Feliç 2011 igualment. M'alegra que estigues agust en classe i que aprengues coses noves, espere que seguesca la cosa així fins al final del curs. Ara, entre tú i jo repassa com s'escriu "yo" en valencià perque estic segur que podrà ser de moltes former però com a "llo" no crec que el trobes mai...(ejem)
    Ens veiem a classe el proper dia 7.

    ResponderEliminar
  8. Pere Miguel Martinez6 de enero de 2011, 0:21

    Jajjajaja el repasare ajajjaaj es que estic a escribir mal, quant parle pel msn.

    ResponderEliminar
  9. Hola Julio soc Victor
    Ami em pareiz que l'any passat va estar bé l'assignatura i el jocs fets. Tambe el beisbol m'agrada molt i fem unes partides molt competitives a vegades. Espere que el jocs recreatius del segon trimestre siguen tan divertits i entretinguts.

    ResponderEliminar
  10. Hola soc julen de 4l:
    magradar molt el primer trimestre i he apres moltes coses respecte a als anys passats.
    La condició física m'ajudat molt i he conegut mes a fons el beisbol que no ho coneixia.
    en definitiva estic s'atisfet amb el meu treball pero procurare callar un poc mes a classe.

    ResponderEliminar
  11. Hola Julio soc javi de 4L a mi el primer trimestre m'agradat bastant per les diferents activitats i jocs qu em fet sobretot la condició fisica que m'ajudat a coneixér-me millor. Per part teua jo crec que bè perquè ens has ajudat molt y per part nostra tenim que millorar un poquet la actitud y un poquet mes d'interés.

    ResponderEliminar
  12. Hola julio soc Ismael de 4ºL, a mi el primer trimestre m'agradat molt per la condició física que em fet,que m´ha ajudat a estar mes preparat per a quan practique el basquètbol.A vore si en la segona i tercera evaluació,els companys/es (incluïnt-me a mi)es callen la boca i tenim mes temps per a practicar esports i jugar.

    ResponderEliminar
  13. Hola Julio soc Xavi Reinosa de 4L ,el primer trimestre va estar bastant bé.La condició física em va agradar bastant perquè ens ajuda a preparar-nos molt bé fisicament,estaria bé que alguna vegada durant la resta del curs ferem altra volta condició física.Espere que la resta del curs m´agrade tant com el que hem vist fins ara.Un salut Julio i perdó per comentar tant tard.

    ResponderEliminar