sábado, 29 de enero de 2011

AUTOAVALUACIÓ JOCS BEISBOL

Benvolguts alumnes de 4rt L:
Com hem quedat a classe, després d'haver estat jugant als vostres jocs modificats de bat i camp i haver-los avaluat entre tots, ara cal que cadascú reflexe el que ha estat la seva aportació al desenvolupament de les sessions de béisbol.
Amb aquesta entrada vull que reflexioneu sobre com ha sigut la vostra participació en la unitat, què penses que has aportat per a que funcionen millor els jocs, quin ha estat el teu paper en la creació del joc i en la seva posada en pràctica del mateix i què penses de l'organització de les sessions per part del professor.
Creus que has millorat les teves competències en el joc? (has guanyat en autonomia per jugar? has millorat la forma de col·laborar amb els teus companys per treballar en grup? reconeixes quins són els teus punts febles per millorar?)
Res, us deixe que penseu totes aquestes qüestions i que aporteu alternatives per a millorar el desenvolupament de les sessions futures (incloent les que venen proposades per mi)
Una abraçada i ens veiem el dilluns a classe.

8 comentarios:

  1. Pere Miguel Martinez30 de enero de 2011, 18:05

    Hola Julio, yo creo que he participado bastante tanto en el juego que hicimos nosotros como jugando en los juegos de los demás, siempre me esforzado en jugar y en animar a mi equipo para mejorar y ganar. Creo que las competencias en el juego y la forma de mejorar trabajando en grupo e mejorado, algún punto feble para mejor son:
    -Lanzar mejor la pelota a los compañeros.
    -Lanzar mejor con el bate.(Mas colocado y mas fuerza)-
    -Coger mas pelotas al vuelo.
    Profe mañana no iré a clase porque tengo 39 de fiebre y faringitis.

    ResponderEliminar
  2. Hola Pere:
    No passa res, recupera't que ara et vull a tope per a les noves activitats que estem preparant: Shuttleball i Colpbol.
    Per cert, què penses de les classes? creus que han estat ben organitzades? t'he ajudat a ser més competent en el joc?

    ResponderEliminar
  3. Pere Miguel Martinez31 de enero de 2011, 14:29

    Gracias. De le clases pienso que han estado muy bien. Han estado organizado en algunos juegos, y en otros no. Me ha ayudado, porque nos picábamos mucho todos para ganar. Adiós.

    ResponderEliminar
  4. Bona nit, crec que m´he esforçat bastant, alguna volta me distret i m´he possat a parlar en mig de un partit però he intentat animar molt al meu equip, jugar el millor que sé, ensenyar als que los costava un poquet més...
    Crec que he fet mal perque no he fet un atac amb una estrategia d´equip, solament batejàven uno a uno y els de més parlàvem. M´ha agradat molt com ens has ensenyat a jugar, pot ser haruies de haver-nos donat uns díes més solament batejant, per a practiar-ho, que era el que pitjor s´ens donava.
    Ja demà vaig a classe, que he estat tota la setmana com pere, amb 39 de febra.

    ResponderEliminar
  5. Hola Manel:
    M'alegra saber que has aprés, que reconegues que has xarrat en alguna ocasió i que, efectivament, has ajudat als que ho necessitaven. Sé que el que més costa és el bateig, però no m'agrada practicar únicament el bateig, m'agrada que ho fem dins del joc, per això hem fet jocs variats i hem deixat la possibilitat que cadascú trie si bat o pala...
    Benvigut de nou a classe, m'alegra que estigues pel centre.
    Una abraçada i ens veiem el dilluns

    ResponderEliminar
  6. Hola Julio soc Javi yo crec que el beibol a estat bè,he apres a jugar a un esport molt chulo on podìem haber posat un poquet mes d'interes però jo crec que en general bè menys els jocs que vam fer nosaltres que ban ser un desastre jajaja lla ens veiem a classe adeu.

    ResponderEliminar
  7. Hola Javi:
    Imagine que eres Javi Cerdán, no?
    M'alegra hagés aprés a jugar a un altre esport que no siga "el de sempre". En una classe sempre hi ha gent més aplicada i interessada que altres, però això forma part de les sessions de classe. No crec que foren un desastre els vostres jocs, el que sí espere que vos servesca per a reflexionar és l'actitud que alguns vau tenir respecte dels companys que estaven exposant el joc. Tú ja saps el que costa fer-te entendre...Crec que tots heu de col·laborar a que les normes siguen una part més del joc, assumida per tots i no imposada per ningú, soles així sabreu jugar vosaltres soles.
    Ens veiem a classe

    ResponderEliminar
  8. Hola sóc Jaume crec que el béisbol ha sigut molt divertit y em aprés molt . Per la meua part crec que ha sigut un molt divertit i em vist un deport alternatiu al futbol , basket ... .
    Crec que he participat en la organització del equip , pero , el últims 3 dias no donaba una per error meu jaja .
    Un salut

    ResponderEliminar