sábado, 12 de febrero de 2011

CONSELLS PER AL TREBALL DELS EXERCICIS DESACONSELLATS

Hola a tots:
Per tal de poder distribuir-vos millor els llibres que tenim disponibles en el centre vos aconselle que, quan els agafeu de la "biblio", els torneu el més aviat possible. D'aquesta manera els vostres companys també podran fer-ne ús dels mateixos.
Vos recorde que podeu triar entre els exercicis desaconsellats i el de mites i falses creences en la pràctica esportiva.
Com sempre, podeu recurrir a altres fonts per obtindre la informació necessària, únicament heu de referenciar-les en el treball. És a dir, posar-les en la bibliografia del mateix (a l'estil de la fitxa tècnica de l'article del 1r trimestre).
A més, podeu fer-los en el format que vulgau: texte en word, texte en word més imatges i/o videos, power point i altres possibilitats que se vos ocurrisquen.
Espere que me sorprengau (com sempre!)
Una abraçada i ens veiem a classe.

8 comentarios:

  1. Maria Radoslavova Petkova15 de febrero de 2011, 16:06

    Hola Julio, he ido para coger algun libro de los dos y los dos no estaban los havia cogido alguien, por tanto yo considero mejor hacer mi trabajo basandome en otras fuentes como puede ser internet, libros que tengo en casa, o con la ayuda un poco de mi madre ( que es enfermera, y tambien puede ayudarme en cosas respecto a al cuerpo, etc. ) Lo hare en WORD y bueno espero que me salga bien y tener una buena nota, da igual de que tema lo hago verda ? Y otra cosa el plazo maximo es para el viernes? Un saludo

    ResponderEliminar
  2. Mayra,Nerea, Sandra & Tania

    Julio, han cogido los libros y no los devuelven
    asique vamos a buscar la información por internet
    y lo haremos por nuestra cuenta, hemos elegido el tema de : zona dorsal.

    Un besito !
    pd : apruebanos con buena nota :)

    ResponderEliminar
  3. Julio el libro está en internet, poniendo actividades desaconsejadas en educación física sale el libro que tu dijistes

    félix 1Bach C

    ResponderEliminar
  4. Hola a tots:
    Ja sé que els llibres estan continuament en poder dels vostres companys, probablement si haguéreu començat a fer-los abans(ja que ho sabieu des del primer trimestre) ara no hi hauria aquesta sobredemanda dels llibres. En qualsevol dels casos, sabeu perfectament que podeu trobar informació al respecte per altres vies, únicament cal referenciar-les i analitzar-les críticament per a contrastar que el que allí es diu és vertader. A més, també podeu triar altres temes diferents dels que jo vos he suggerit, sempre que em doneu una justificació raonada al respecte de la vostra elecció, però que siga alguna cosa més que "como no estaba el libro encontré esto"...La raó hauria d'atendre a interessos d'aprenentatge, d'utilitat pràctica, etc...
    Com estic dient a classe, a més de la narrativa que configure el treball vull que me elaboreu un mapa conceptual. En ell s'ha de reflexar les idees principals i la interrelació que puguen guardar.
    Finalment, dir que jo "no apruebo" a ningú, la qualificació que obteniu és resultat del procés que heu portat a terme durant el trimestre o el curs, per tant, en tot cas un "se autoaprueba" ell mateix amb el que fa i demostra cada dia.
    Una abraçada, ens veiem a classe.

    ResponderEliminar
  5. Julio, reservarem algun dia per a expossar el treball qui vulga? Algun dia que ploga i no tingam el gimnàs o qualsevol cosa.

    Salutacions,
    De part de Isabela, Bryan G., Rubén i Cristina.

    ResponderEliminar
  6. Hola Rubén:
    La setmana propera parlem del tema, perquè si la intenció és que s'exposen a classe. Prepareu-vos l'exposició tots perquè durant el mes de febrer i principi de març ho anirem fent.
    A més aprofite per a recordar-vos que vull un mapa conceptual (esquema gràfic) del contingut del treball. Ja ho explique a classe.
    Un abraçada.

    ResponderEliminar
  7. Mari Carmen 1ºBach-C20 de febrero de 2011, 22:39

    Julio lo del esquema no lo tengo muy claro,es que como me tuve que ir el viernes. Me lo han explicado un poco pero no me ha quedao muy claro que digamos...

    ResponderEliminar
  8. Hola Julio!
    Nos parece muy fuerte que la gente no devuelva los libros a la biblioteca porque llevamos 5 dias seguidos llendo a ver si lo habian devuelto! Imponte Julio!


    Hasta mañana!




    Vero, Aida y Patri
    1Bat H

    ResponderEliminar