martes, 1 de marzo de 2011

AUTOAVALUACIÓ SHUTTLEBALL, COLPBOL i BIGBOL. 4rt ESO

Hola a tots: 
Us deixe oberta la possibilitat per donar la vostra opinió sobre com penseu que ha estat la vostra participació en el desenvolupament de les sessions , així com també, que reflexioneu sobre el que heu aprés.
A més a més, podeu comentar tot el que ha de veure amb la intervenció del professor. És a dir, si penseu que la forma d'organitzar les classes ha beneficiat l'aprenentatge, si té una actitud favorable cap als vostres dubtes, etc..
Ja sabeu que busque millorar la tasca i això únicament es pot fer amb la vostra col·laboració. 
Ens veiem a classe.

20 comentarios:

  1. Ola sóc Jaime.
    Crec que els dos son esports molt divertits , entretinguts i m´han agradat. Hem estat poc jugant a Bigbol , pero , malgrat així me ha agradat.El Shuttleball crec que es un esport un poc mes entretingut i divertit que l´altre perque es pot jugar amb un poc més
    d´estrategia i jugades .Les classes han sigut entretingudes y divertides.
    Fins el dilluns.

    ResponderEliminar
  2. Me he confos en vegada de vol dir Shutteball volia dir Colpbol que me enganyat i s´me havia olvidat evaluar el Shuttleball crec que és una alternativa a paddel ,tennis ... qualsevol esport de raqueta va ser divertit , pero , Xavi y yo no van podre jugar com unes quantes parelles.Jo crec que si hagueran instalaccion de Shuttleball en Benidorm anaria a jugar perque m´agradat . Perdó per la confunsió . Jaume

    ResponderEliminar
  3. Pere miguel martinez5 de marzo de 2011, 19:05

    Hola profe soc Pere Miguel Martinez,a mi me ha agradat molt el colpboll perque era molt mogut, i ademes bastant competitiu, lo unic que desfavortisc es que no se pot fer estrategia de equip o costa molt fer-la. Bigbol per a mi no ha sigut molt entrentigut perque no le veia motivacio, no ser dir-lo, no li veia gracia, ademes la pilota era molt gran dificil de manejar, i no me va agradat molt.Shuttleball m agradat moltisim, molt entretingut, molt competitiu, Julen i jo teniem una estrategia molt bona, no es vas guanyar he profe jajaaj¿Vols rebantja? ajaja i jo crec igual que Jaume si hubrien pistes jugaria moltisim, perque ma encantat

    ResponderEliminar
  4. Pere miguel martinez5 de marzo de 2011, 19:08

    Julio por ultima cosa a puntanos a una liga de Colpbol, per favor...

    ResponderEliminar
  5. Per a perdre , perque Xavi i jo van guanyar -vos.
    Jaume.

    ResponderEliminar
  6. Saps que aixo es mentira. Vas uns fallos mes tontos que el que tu ya sabes ajajjaja

    ResponderEliminar
  7. Anaven guanyant i per el meu fallo vas a remontar xorreros jajaja . O deixen així pero vull una revanxa

    ResponderEliminar
  8. Hola, sóc Ismael.
    A mi m'ha agradat el colpbol perque, n'hi havia que tindre una bona estrategia y correr molt per a atacar i defendre.En cuant al bigbol,aunque hem jugat poc,tenen a Carles de defensa en l'altre equip era molt díficil atacar.I per últim el shuttleball a sigut divertit, aunque alguns companys(desde el meu punt de vista),com Edu s'ho prenguren un poquet a la gracia i no d'una manera competitiva.
    Respecte a això els tres jocs han estat fantàstics.

    ResponderEliminar
  9. Pere miguel martinez6 de marzo de 2011, 11:37

    PROFE te enviado por correo electrónico el trabajo.

    ResponderEliminar
  10. Hola Julio soc Xavi.A mi especialment m´ha agradat el colpbol perquè per a poder ficar gol calia elaborar un bon atac i tindre una bona estrategia.El bigbol també ha estat bé però no m ´ha agradat tant com el colpbol,el dia que vam jugar el meu equip i jo no vam saber elaborar bons atacs i vam acabar perdent.En canvi el shuttleball si que m´he esta agradant bastant em pareix un joc bastant divertit i una alternativa a altres esport de raqueta coneguts com el badminton,el tennis,el padel,el frontennis etc...Per a jugar i fer punt cal que el meu company i jo ens cordinem bé.Un salut Julio

    ResponderEliminar
  11. Hola a tots:
    El primer que vos vull dir és que reviseu el que escribiu abans de publicar l'entrada i si cal escriure en castellà feu-ho així perque tindreu menys faltes d'ortografia (Jaume, "ola" és la de la mar i a més a més en castellà i "hola" és la de saludar).
    Respecte al jocs, teniu raó respecte dels dies dedicats al Bijbol, ens falten més dies, a veure si en les dues classes que ens queden vos canvia l'opinió.
    El colpbol és molt dinàmic i cooperatiu i a aquells que participeu activament vos sol agradar més.
    Per últim, el Shuttleball m'alegra que vos agrade, perque a mi també m'agrada jugar.
    Què penseu de les variants que hem creat per nivellar els jocs? vos semblen bé? vos motiven més? o penseu que són poc flexibles?

    ResponderEliminar
  12. Per a Pere:
    No cantes victòria que vosaltres jugant en una parella consolidada no heu pogut guanyar-nos a Victor i a mi...així que... a entrenar! ja ja

    ResponderEliminar
  13. Pere miguel martinez7 de marzo de 2011, 17:32

    Para las preguntas que has puesto para mi me parece un poco absurdo por que quien es bueno es bueno,y quitando le lo mejor que se le da hacer es quitarle un poco de diversión a él mismo.Y siempre gana la mejor pareja aunque le quites esas cosas.
    Y para JULIO: ! Ya veremos !!ajajaj

    ResponderEliminar
  14. Hola soc Victor
    Ami ma agradat mes bigball y shutebol que colpbol perque es mes facil participar i mes divertit. Es de veres que colpbol es mes estrategic, mentre que bigbol tambe has de tindre decició y àrticipar amb força. M'agradaria fer un partit de bigbol pero amb dues partides diferents, es a dir, amb cuatre equips

    ResponderEliminar
  15. Soc Jaume el `` Ola´´ se me va a anar no en vaig donar compte , a la següent vegada el mirare millor.
    Jo crec que les variants han sigut bones per que així la gent que no es molt bona és motiva al jugar.

    ResponderEliminar
  16. Hola, soc Manel. No vaig anar el Divendres y m´han dit ara que he de fer el treball eixe, vaig a començar-lo ara. El bíjbol em va agradar, però pot ser em faça falta aprendre un poc més d´estrategia. El Colpbol em va agradar molt més, ja que era més jugable que el Bíjbol gracies a la gradària de la pilota. Y lo que més em va agradar va ser el Shuttleball, ha sigut molt entretingut jugar, ademés no es ens dona mal.
    Fins demà!

    ResponderEliminar
  17. Hola Julio, soy Patri.
    Yo directamente te escribo en castellano, porque si lo hago en valenciano se te caerán los ojos al ver tantas faltas (pobre profesora de valenciano)
    Sinceridad ante todo.
    Odio el Colpbol, esa sensación constante de sentirte amenazada por una pelota que te va a acabar dando en la cara no me gusta nada. Y es que todos los años que he jugado a este juego siempre me a acabado dando.
    Sí, también tiene algo que ver que sea muy patosa.
    Quitando la sensación de angustia, el juego me parece bastante divertido (aunque a las chicas apenas nos pasan la pelota si no les obligas profe...)
    El Shuttleball me encanta, es divertido jugar con Adri, Alba, Daria... nos lo pasamos bien, nos reímos... Vale, quizás nos haga falta movernos un poco (o por lo menos a mi)pero me lo paso mejor jugando así que dejándome la piel por ganar al contrario (que hay algunos que se lo toman muy seriamente eso...)
    Y del Bigbol no tengo nada que decir, básicamente porque no recuerdo haber jugado a ese juego (vaya memoria tengo...)
    Adiós profeee!!
    (creo que va a salir un comentario muy largo...)

    ResponderEliminar
  18. hola, soy carles ami me a gustado el que mas el colpbol y el bigbol por que yo soy muy basto jejej, y los juegos de fuerza me gustan mucho, me implico mucho por que me gusta hacer deporte y divertirme.
    El Shuttleball me gusta menos por que es con raquetas sino me gustaría mas!
    Bueno un saludo profeee :)

    ResponderEliminar
  19. Ola Julio los juegos que has seleccionado para el trimestre me han justado muchísimo, pero espero que en el tercer trimestre juguemos a pelota valenciana,para ganarte jajaja era josé antonio

    ResponderEliminar
  20. Hola a tots:
    Bé, hi ha opinions dispars, això està bé.
    Continua havent qui parla d'ones de mar (ola) i no saluda (hola) ejem!...
    Respecte de Patri, ja parlarem a classe, jo no pense que sigues patosa ni molt menys, a més crec que tractem de buscar que tots participeu, per això vos demane que modifiqueu les normes. Sento que t'haja pegat a la cara en alguna ocasió , però has de pensar que eixes coses passen, segur que també t'has caigut de la bici per aprendre a anar i ara t'agrada, no? doncs, no t'agobies per això.
    Ens veiem a classe.

    ResponderEliminar